The Walking Dead komt naar Movie Park Germany

Movie Park Germany 20 jaar logoMovie Park Germany krijgt er komend seizoen een nieuwe attractie bij: The Walking Dead Breakout. De nieuwe attractie is gebaseerd op de populaire TV-serie The Walking Dead, welke in 120 landen wordt uitgezonden. The Walking Dead gaat over een groep mensen die probeert te overleven in een wereld vol zombies. Het wordt een horrorattractie met echte acteurs, de nieuwste technologieën en locaties de je meevoeren naar de verschillende The Walking Dead seizoenen, zorgen in The Walking Dead Breakout voor een authentieke en intense live ervaring. De oppervlakte van de attractie beslaat 700 vierkante meter. De attractie komt te liggen in Studio 7, een groot theater naast houten achtbaan Bandit.

Onder de tribunes

De decors worden onder de tribunes gebouwd. We kunnen de theaterzaal nog wel gewoon gebruiken.‘ vertelt directeur Thorsten Backhaus. ‘De attractie is niet alleen uniek in het 20-jarige bestaan van het park, maar ook uniek in Duitsland.‘ zegt Backhaus. Movie Park Germany heeft met het Halloween Horror Feest’ in oktober, als grootste evenement van zijn soort in heel Europa, de griezeltoppositie veroverd. Nu komen gasten en fans niet alleen maar op geselecteerde dagen vol aan hun trekken.

16 jaar en ouder

Wij hebben gemerkt dat de vraag zeer hoog is en daarop gereageerd. De toevoeging van de nieuwe attractie is onderdeel van onze strategie om zowel gezinnen iets te bieden, maar ook voor voldoende afwisseling voor de jeugd te zorgen.‘ sluit Backhaus af. De leeftijdsgrens voor de attractie zal waarschijnlijk bij 16 jaar liggen. In een afgesloten terrein dat van buitenaf niet te bezichtigen is, kunnen voortaan alle horror-fans tegen een meerprijs van vijf euro genieten van een extra portie adrenaline. De exacte openingsdatum wordt nog bekendgemaakt.

The Walking Dead