Naam nieuwe coaster Walibi Holland bekend

Lost Gravity logoDe naam van de  nieuwe achtbaan in Walibi Holland is eindelijk bekend: hij gaat Lost Gravity heten. Ook werd het logo van de achtbaan gisteren onthuld. De naam en het logo zijn in dit filmpje te zien. Een gelijksoortig filmpje is op Snapchat als eerste aan de fans verstuurd. Lost Gravity doet in ieder geval vermoeden dat er flink wat zwaartekracht tartende manoeuvres en G-krachten worden losgelaten bij een rit in deze ride. Walibi Holland is pas op 24 maart weer open.

Virtuele ride

Toch verlekkeren de fans zich al een tijdje aan alle foto’s van de nieuwe achtbaan die op internet zijn verschenen. Gelukkig heeft een Duitse fan de achtbaan al wel digitaal nagebouwd, dus wie wil kan hieronder een virtuele ride maken.  Tot de opening worden alle attracties in het park onderhouden en krijgen bepaalde locaties een make-over. Er staan in ieder geval al diverse baandelen overeind en het hoogste punt van de coaster is inmiddels ook bereikt. Op de website van Walibi Holland kun je via een mental check tickets winnen voor de opening van de achtbaan op 24 maart.