Attractiepark Toverland vergroot winteraanbod aanzienlijk

Attractiepark Toverland logoVanaf dit jaar is het attractieaanbod van Attractiepark Toverland in de winter fors uitgebreid. Tot op heden was enkel het eerste overdekte themagebied, het Land van Toos, in de winter geopend. Vanaf nu zijn ook het tweede overdekte themagebied Magic Forest en enkele grote buitenattracties de hele winter geopend.

Toverland is reeds sinds zijn bestaan 365 dagen per jaar geopend. Met twee overdekte themagebieden is het attractiepark in Noord-Limburg onafhankelijk van het weer. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere attractieparken die in de winter hun deuren moeten sluiten. Om ook in winter te kunnen groeien, is besloten het winteraanbod fors uit te breiden. De Efteling laat zien dat er ook in de winter behoefte is voor een dagje pretpark. Toverland wil op deze behoefte inspelen door meer attracties aan te bieden, zoals bijvoorbeeld de nieuwe bobbaan Maximus’ Blitz Bahn, de achtbaan Booster Bike en de wildwaterbaan Backstroke. Deze populaire attracties blijven de gehele winter open. Met twee grote overdekte themagebieden en enkele grote buitenattracties wil Toverland het winterproduct interessanter maken en meer bezoekers in de wintermaanden genereren.

Kerstvakantie
Naast de extra attracties zal ook ingezet worden op het creëren van een warme winterse sfeer. In de kerstvakantie pakt Toverland daarom flink uit. Het hele park is twee weken lang sfeervol verlicht met duizenden lampjes, er is een nieuwe illusionistenshow en een gospelkoor dat de gasten bij een kampvuur vermaakt. Tevens is dan ook het Troy gebied geopend, inclusief de snelste, hoogste en langste houten achtbaan van de Benelux, Troy.

Extra entertainment
Ook buiten de kerstvakantie staan er extra shows en speciale events op het programma. Zo is er elke zondag tot aan de kerstvakantie een DJ en live entertainment in de Biergarten. Op zaterdag 28 november zijn Dora en Diego in Toverland voor een meet & greet en zondag 29 november zullen de Turtles Donatello en Raphael in levende lijve te zien zijn. Op 12 december komen bovendien Ernst, Bobby en de Rest met een eigen show naar het attractiepark.

Booster Bike winter