Terugblik Halloween Fright Nights 2015

Halloween Fright Nights logoDe  Halloween Fright Nights in Walibi Holland zijn inmiddels ten einde. Rocky de Bever kon nog net de één-na-laatste dag van het evenement meemaken. We hebben een geweldige avond beleefd. Het park hulde zich afgelopen zaterdag- en zondagavond in dikke mist, wat de griezelige sfeer extra benadrukte. In de afgelopen weekenden zijn er tijdens de Halloween Fright Nights weer heel veel bezoekers zich rot geschrokken en dat is goed te zien in onze aftermovie. Bekijk hem hieronder!

In 2016 een vijfde Haunted House
En voor volgend jaar staat er weer wat nieuws op de planning. Mascha van Till, directeur Walibi Holland vertelt: ‘Als je de balans opmaakt kijken we met een heel tevreden gevoel terug op alle Halloween data in dit park. We hebben heel veel bezoekers mogen ontvangen dit jaar en volgens mij zijn ze allemaal minstens een paar keer goed geschrokken. We hopen ze volgend jaar opnieuw te mogen verwelkomen. Tijdens de Halloween Fright Nights in 2016 openen we namelijk een vijfde Haunted House, iets waar ik zelf al erg naar uitkijk.

Tien jaar Eddie de Clown
Net als Mascha verheugt Eddie de Clown zich ook helemaal op volgend jaar: ‘Zet maar vast in je agenda dat ik volgend jaar flink uit ga pakken om te vieren dat ik al tien jaar horror en humor door elkaar haal tijdens de Halloween Fright Nights. Wie durft?’ Nu de Halloween Fright Nights ten einde zijn, is Walibi Holland gesloten tot en met 23 maart 2016. Het attractiepark maakt zich deze winter op voor een nieuw seizoen. Op de planning staat onder andere een gloednieuwe ride en dat belooft een echte thrill te worden! Wij houden jullie op de hoogte!