Voorbeschouwing Halloween Fright Nights 2015

Halloween Fright Nights logoJa morgen is het eindelijk zo ver: dan gaan de Halloween Fright Nights van start in Walibi Holland! Om de voorpret te vieren publiceren wij al vast een voorbeschouwing van het evenement. De Halloween Fright Nights 2015 vinden plaats op 10, 11, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 30 en 31 oktober. De laatste dag waarop de Halloween Fright Nights plaatsvinden is 1 november. Het thema dit jaar is: ‘There is no escape’. Maar wat wordt daar precies mee bedoeld?

There is no escape
Zo luidt het thema van dit jaar. Wij vragen ons af waarom Walibi Holland dit thema gekozen heeft en wat ze er mee bedoelen. Mogelijke suggesties van ons waarom deze slogan dit jaar gekozen is:

There is no escape…
… aan de scareactors die in het park rondlopen
… aan de drie nieuwe scarezones Game Over, Hellfire en Twisted
… aan de vier Haunted Houses in het park
… aan de show Madness op het grote podum bij het reuzenrad in het park, het podium is trouwens leuk ingericht dit jaar (zie onderstaande foto)
… aan Eddie de Clown, zowel in het park als op alle social media met Facebook en Twitter in het bijzonder
… aan dat RIP-Passen die eind augustus nagenoeg uitverkocht waren
… aan alle reclameuitingen van Walibi Holland over de HFN 2015
… aan alle kortingsacties voor de HFN 2015

Halloween stage

Wat gaan we dit jaar doen?
Het lijkt nog maar zo kort geleden: HFN 2014. Vorig jaar op 10 oktober vond de premièreavond van de HFN 2014 plaats. Het weer was toen griezelig mooi. het park was goed gevuld en uiteraard was er de primeur van het Haunted House Jefferson Manor! We zullen dit jaar allicht de Haunted Houses bezoeken en we gaan de scarezones uitgebreid reviewen. Daarnaast nemen we een kijkje bij de show van Eddie. En uiteraard houden we jullie op de hoogte via onze website!

Wat is er dit jaar te beleven?
Dit jaar is er niet bijster veel vernieuwd vergeleken met vorig jaar. De vier Haunted Houses: Haunted Holidays, Jefferson Manor, Psychoshock en The Villa zijn hetzelfde gebleven. En Eddie’s show Madness is dit jaar op het grote podium bij het reuzenrad te zien. Wel is er een show minder: op de plaats bij de oude kinderboerderij is de show Dying to Sing dit jaar geschrapt. In plaats daar van heeft Walibi Holland besloten om eettentjes op het terreintje neer te zetten.

Dit jaar zijn er maar liefst zeven scarezones waarvan we er vier al kennen van vorig jaar: Campsite of Carnage, Quarantine en Scarecrows. Deze scarezones bevinden zich op dezelfde plaatsen als vorig jaar. Dat betekent dat de scarezones Fiësta de los Muertos en Lights, camera, scream verdwenen zijn. Jammer want Fiësta de los Muertos was een mooie zone die vaak ook erg gezellig was. Er zijn dit jaar drie nieuwe scarezones bij gekomen: Game Over, Hellfire en Twisted. Game Over vindt plaats op het pleintje voor de Space Shor, Hellfire bij de Haciënda en Twisted bij de fontein voor het reuzenrad.

Houd ons in de gaten!
Benieuwd naar de eerste review van de HFN 2015? Houdt dan goed onze website en ons YouTube-kanaal in de gaten. Eddie heeft via social media al enkele beroemde personen of bedrijven uitgenodigd en wij zijn ook zeker van de partij. Binnenkort volgt er meer nieuws over de Halloween Fright Nights 2015 op Rockydebever.nl! Als je je alvast wilt oriënteren op je bezoek aan het park, bekijk dan de onderstaande plattegrond om de Scarezones en de Haunted Houses te lokaliseren.

Plattegrond HFN 2015