100.000ste bezoeker voor Zeeleeuwenshow in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn 2015 logoDit seizoen stelen zeeleeuwen en pinguïns de show én de harten van de bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn in de show ‘Het diamanten hart’. Al vanaf de start op 3 april is de show een groot succes gebleken. Op 17 augustus verwelkomde het park de 100.000ste bezoeker: Annechien Elfrink uit Loil. Zij werd verrast met een familieabonnement voor 2016. ‘Erg leuke show, gave trucjes en ook het visje geven was tof. We moesten hard lachen om de grapjes.‘ aldus mevrouw Elfrink. De familie werd op Facebook in het zonnetje gezet.

Na dertien jaar afwezigheid zijn de zeeleeuwen teruggekeerd naar het familiepark en zorgen deze dolkomische dieren voor een gezellige boel. Samen met een professioneel team van verzorgers en acteurs nemen drie zeeleeuwen en een groep pinguïns het publiek mee op een spannend, grappig en leerzaam avontuur dat je in het hart raakt! De show is nog tot en met 13 september dagelijks gratis te zien in het theater nabij Eethuis de Berghoeve.

Gefeliciteerd Familie Thijssen uit Loil.Moeder Annechien was gisteren de 100.000ste Zeeleeuwenshow bezoeker en ontving…

Posted by Avonturenpark Hellendoorn on maandag 17 augustus 2015