Nieuwe merchandiselijn voor Julianatoren

Julianatoren-logo-RGBNu de TV serie “Jul & Julia” met o.a. meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin te zien is bij RTL Telekids is de merchandise bij de Julianatoren bijna niet aan te slepen. Er is een enorme hoeveelheid vraag naar DVD’s, CD’s, spellen, knuffels en andere souvenirs van de enorm populaire personages. De directie heeft daarom besloten een bredere samenwerking aan te gaan met licentiepartners. De eerste licentiepartner waar mee samen gewerkt gaat worden is Just4Kids. Just4Kids, onderdeel van Just Media Group, is een jonge en dynamische uitgeverij van kwalitatief hoogwaardige kinderproducten. Een perfecte samenwerking voor de verdere productontwikkeling en verkoop van de nieuwe merchandise lijn van de Julianatoren.

TV serie op DVD
Vele e-mails mochten ze inmiddels ontvangen bij de Julianatoren. “De vraag naar de TV-serie op DVD en een tweede CD is enorm” aldus directeur Jeroen Buter. Ook knuffels zijn bijzonder populair. De huidige CD’s met alle parkliedjes gaan als warme broodjes over de toonbank. Buter vertelt; “de inkoop van onze merchandise hadden we volledig in eigen beheer en was gericht op onze eigen souvenirwinkel en webshop. Marktleider Just4Kids hebben wij in de arm genomen om de nieuwe Jul & Julia lijn landelijk weg te zetten.” Het duurt dus ongetwijfeld niet lang meer voordat de nieuwe artikelen van deze twee populaire muizen overal in de winkels liggen.

Merchandise
Naast de DVD’s zal Just4Kids ook zorgdragen voor een spiksplinternieuwe CD, een doe-boek en meerdere verschillende bordspellen. Wanneer en waar deze nieuwe collectie exact te verkrijgen is of via de Julianatoren-webshop te bestellen is, kunnen ze bij de Julianatoren nog niet vertellen.