15e editie Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn

Logo HeksendoornAvonturenpark Hellendoorn opent op 3 oktober haar deuren voor Heksendoorn, het spannende familie-evenement in Halloween sferen. Voor al weer de 15e keer wordt het park omgetoverd tot het domein voor heksen en andere griezelige figuren en zijn de attracties nog spannender dan anders. Het park ligt bezaaid met pompoenen en bezems en er zijn leuke, spannende extra’s voor jong en oud. Alleen tijdens Heksendoorn kunnen dappere bezoekers de Griezelgrot betreden, een spannend ondergronds spookhuis. Ook zal er een extra griezelshow worden opgevoerd. Wie durft het aan? De allerkleinsten kunnen met de Vrolijke Vogelverschrikkers op stap in het maïsdoolhof. Dat wordt griezelen geblazen!

Spannende belevenissen in Avonturenpark Hellendoorn!
Alweer voor het 15e achtereenvolgende jaar nemen heksen en andere griezels het park over tijdens Heksendoorn, het griezelig gezellige en spannende evenement in Avonturenpark Hellendoorn. Twee spookhuizen openen alleen van 3 oktober tot en met 1 november haar deuren om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. De Griezelgrot is een ondergronds spookhuis met smalle gangetjes, donkere ruimtes, griezels, enge dieren… Wie kan snel de uitgang vinden? Ook kunnen bezoekers griezelen tijdens een speciale griezelshow, dus niemand is veilig tijdens Heksendoorn! Speciaal voor de allerkleinsten is in Dreumesland, een maïsdoolhof waar de Vrolijke Vogelverschrikkers hen opwachten.

De leukste kinderhelden Kareltje & Jasmijn staan dagelijks op de planken in het Gouden Theaterpaleis met een griezelige familieshow. Kinderen kunnen lekker griezelen, lachen en meedoen tijdens deze Heksendoornshow! Kun je geen genoeg krijgen van alle attracties en shows? Kom dan lekker lang griezelen in het donker op zaterdag 17, 24 of 31 oktober 2015. Het park is dan geopend tot 21:00 uur. De attracties sluiten om 20:30 uur en de avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20:45 uur. Let op: dreumesland sluit om 18:30 uur en de Wild Waterval sluit rond 18:30 uur i.v.m. de opbouw van de vuurwerkshow.

Heks Heksendoorn met achtbaan