Nieuw bezoekersrecord voor Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland logoAttractiepark Toverland heeft op 5 augustus, tijdens de vierde Midzomeravond, bijna 11.000 bezoekers mogen ontvangen. Een nieuw record voor het attractiepark, dat volgend jaar haar 15e verjaardag viert. Het grote aantal bezoekers is volgens Toverland te danken aan een combinatie van factoren. Het mooie zomerse weer, de Midzomeravond en de vakanties zorgden voor topdrukte in het park.

In de namiddag besloot het parkmanagement bezoekers af te raden het park nog te komen bezoeken. “Voorop staat bij ons waarborging van de kwaliteit. We willen een magische beleving garanderen voor iedere bezoeker”, aldus het parkmanagement.
Attractiepark Toverland organiseert dit jaar in totaal 8 Midzomeravonden vol zomerse sfeer en extra entertainment. De volgende Midzomeravonden vinden plaats op 8, 12, 15 en 19 augustus. Het attractiepark is dan tot 23:00 uur geopend.