Kaarten Halloween Fright Nights 2015 in Walibi Holland nu in de verkoop

HFN logoWalibi Holland is gestart met het verkopen van kaarten voor de Halloween Fright Nights van 2015. De Halloween Fright Nights 2015 vinden plaats op 10, 11, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 30 en 31 oktober. De laatste dag waarop de Halloween Fright Nights plaatsvinden is 1 november. Dit jaar is het thema ‘There is no escape’ geworden. Een dagje Walibi Holland staat op de planning. Eenmaal op het park lijkt er niets aan de hand. Schijn bedriegt… ’s Avonds wordt je leven een hel door gruwelijke demonen, angstaanjagende zombies, kinky meesteressen, hongerige freaks en Eddie de Clown. There’s no escape!

Kaartjes moeten gekocht worden via internet. Hiervoor heeft Walibi Holland deze aparte website opgezet. De kaartjes kosten dit jaar 36 euro per persoon. Voor groepen boven de tien personen worden er andere tarieven gehanteerd. RIP Passen kosten dit jaar weer 47,50 euro per stuk en een los toegangskaartje voor een Haunted House bedraagt 5,50 euro per persoon. Wil je in alle vier de spookhuizen maar vind je het niet erg om in de rij te staan? Dan kost de toegang tot alle spookhuizen tezamen 20 euro per persoon. Dit jaar zijn er vier verschillende Haunted Houses: Haunted Holidays, Jefferson Manor, Psychoshock en the Villa. Er zijn zeven scarezones, waarvan er eentje nieuw is dat is Twisted. Volgens de website van Walibi is dit een gebied met leer, zweepjes, meesteressen en bondage. Tijdens de horrorshow met Eddie de Clown worden er lukraak mensen door ‘sexy meesteressen’ uit het publiek geplukt om de meest bizarre opdrachten uit te voeren. Wil je meer informatie? Kijk dan op Frightnights.nl!

Zombie