Bouwupdate nieuwe coaster 2016 Walibi Holland

Walibi Holland logoToen Rocky de Bever aanwezig was op de tweede avond van de Summer Vibez, bekijk hier de tripreport, hebben we gezien dat de eerste bouwwerkzaamheden voor de nieuwe Mack achtbaan van start zijn gegaan. In het voorjaar is het terrein afgeschermd met grote groene hekken zo dat het bouwrijp gemaakt kon worden. In juni verschenen teksten op de hekken dat er in 2016 een ‘crazy leipe nieuwe ride’ zou openen. Benieuwd naar hoe het terrein er nu uitziet? Kijk dan snel verder voor het fotoverslag!
Vanuit het reuzenrad was goed te zien dat de graafmachine op het bouwterrein bezig was om hopen zand te verplaatsen naar de locatie van het oude treinstation van de Walibi Express. Ook van dichtbij was het leuk om naar te kijken. We hebben mooie plaatjes kunnen schieten. Walibi Holland bevestigde op 25 september 2014 dat erin 2016 een nieuwe Mack-achtbaan geopend zou worden. De locatie van de nieuwe achtbaan werd niet veel later bekendgemaakt. Toen bleef het stil rondom het project, tot op de dag van vandaag. Want de gemeente Dronten heeft de bouwvergunning goedgekeurd en Looopings wist zelfs al aan de bouwtekening van de nieuwe achtbaan te komen. Het is bekend dat de achtbaan 32 meter hoog gaat worden. Om wat voor achtbaan het gaat en welke naam de attractie zal krijgen blijft voorlopig nog geheim.