Jan Smit onthult ster bij Plopsa Theater

PlopsaHet Plopsa Theater nabij Plopsaland de Panne kreeg bezoek van een bekende Nederlander namelijk Jan Smit. Jan Smit was te gast om zijn eigen ster op de Story Walk of Fame vlakbij het Plopsa Theater te onthullen. Jan Smit is de eerste mannelijke Nederlander die een ster krijgt op de boulevard nabij het Plopsa Theater. Josje Huisman van de meidengroep K3 ging hem voor als eerste artiest met de Nederlandse nationaliteit. Aansluitend trad Jan Smit op in het Plopsa Theater tijdens de sterrenparade van de Vlaamse Top 10.

Jan Smit verwierf niet alleen naam en faam in zijn thuisland Nederland, maar ook in België, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk met hits als ‘Ik zing dit lied alleen voor jou’, ‘Als je lacht’ en ‘Jij & ik’. Daarnaast is Jan Smit bekend als televisiepresentator en acteur. Net omwille van zijn veelzijdige en langdurige carrière in binnen- en buitenland, is een eervolle vermelding aan hem opgedragen in de vorm van een sterlegging. ‘Ik kom vaak in Plopsaland en ik kan straks aan mijn eigen kroost laten zien dat papa er een eigen ster heeft.‘ verkondigt Jan Smit enthousiast. ‘Dit zijn de mooie dingen die je als artiest, mens en kindervriend enorm veel vreugde schenken.