Bijna gratis naar V-land festival in Walibi Holland

V-land logoIn Walibi Holland vindt 9 mei aanstaande een festival plaats. We hebben het hier over het V-land festival, de minimale leeftijd om op dit festival te mogen verschijnen is 18 jaar. In dit geval is 9 mei geen reguliere openingsdag van Walibi Holland, maar verloopt de ticketverkoop via een externe partij. Abonnementhouders waren ook niet welkom. Losse kaartjes kosten in het begin 45 euro per stuk. Maar daar is inmiddels verandering in gekomen…

75 cent per stuk
Het festival vindt dit jaar voor het eerst plaats en is het resultaat van een samenwerking tussen Walibi Holland en Verionica TV. Op 9 mei zijn er 60 verschillende artiesten te bewonderen, verspreid over zes verschillende podia. Tussen elf uur ’s ochtends en elf uur ’s avonds is het feest aan de gang. Toch is er enorm weinig animo voor het feest. Om meer bezoekers te trekken werden de ticketprijzen twee weken voor aanvang van het evenement plotseling met meer dan 20 euro per persoon verlaagd! In plaats van 45 euro kost een kaartje nu 29,50 euro. Dit leidde tot veel boze reacties onder mensen die voor de volle mep een kaartje gekocht hadden.

Om deze mensen tegemoet te komen, boodt de organisatie hen elk nog een gratis tweede ticket aan zodat ze een vriend of vriendin mee kunnen nemen. Ook zijn abonnementhouders van Walibi Holland ineens weer welkom in het park op 9 mei. Zij mogen die dag, net als de andere dagen van het openingsjaar, gratis naar binnen toe. Maar het kan nog gekker, zo meldt Looopings: Twee tickets kosten nu slechts anderhalve euro tezamen. Dat is maar 0,75 euro per stuk! Het gaat om een actie van de partywebsite Guestzone. Wie daar voor 1,50 euro VIP-member wordt en meedoet aan een prijsvraag krijgt twee kaarten voor V-land. Benieuwd naar het programma? Dat vind je hier. Hier is een plattegrond.

Vervoer
Maar er moet nog steeds wel betaald worden voor het parkeren bij het festival. Een parkeerkaart kost acht euro. Men kan ook met de speciale pendelbus vanaf station Harderwijk komen, een retourticket voor de pendelbus kost acht euro per persoon. De eerste bus naar Walibi Holland vertrekt om tien uur ’s ochtends vanaf station Harderwijk. De laatste bus terug richting station Harderwijk vertrekt om 23:30 uur vanaf Walibi Holland. Wie de acht euro wil omzeilen kan met de fiets komen of gehaald/gebracht worden. Afzetten voor de deur van het park is namelijk geen enkel probleem.