Cedar Point presenteert vernieuwde Hotel Breakers

Cedar PointHet hotel van het Amerikaanse attractiepark Cedar Point, gelegen in de staat Ohio, opent begin volgende maand na een grondige vernieuwing. Hotel Breakers opende in 1905 en is nu een van de oudste en grootste hotels in de staat Ohio. Het hotel heeft een forse renovatie ondergaan. Benieuwd naar de vernieuwingen in het hotel?

Hotel Breakers is begin 1900 geopend. Toen arriveerden de gasten nog per boot of trein bij het hotel. Tegenwoordig ziet het hotel er heel anders uit. Want in twee jaar tijd zijn alle hotelkamers gemoderniseerd. De entree is verbouwd, de kamers zijn opnieuw ingericht met onder andere nieuwe televisies en bedden. Daarnaast hebben de gasten gratis toegang tot WiFi. Ook heeft koffieketen Starbucks een plekje gekregen in de bar van het hotel. Het hotel bezit nu 511 kamers, tegenover 650 een jaar geleden.

De nieuwe kamers, een derde daarvan suites, hebben allen nieuwe meubelen, sanitair, vloerbekleding en linnen gekregen. Zelfs de deuren en ramen zijn nieuw. Maar de oude tijden worden niet vergeten. In de kamers hangen namelijk historische parkfoto’s van Cedar Point. ‘We willen onze gasten een complete vakantie ervaring aanbieden en Hotel Breakers zal daarbij zeker helpen. Het is vernieuwd en ligt dichtbij het park.’ zo vertelt Jason McClure van Cedar Point. Hotel Breakers werd sinds de opening door veel beroemde personen bezocht waaronder  de Amerikaanse presidenten Roosevelt en Eisenhower.