WinningSunday prijsvraag: win nogmaals gratis kaarten voor Slagharen!

Slagharen LogoHeb je bij een van onze vorige prijsvragen niet gewonnen tijdens WinningSunday? Wees niet getreurd! Omdat onze vorige prijsvragen zo succesvol bleken te zijn, geeft Rocky de Bever nog een paar extra gratis kaarten weg voor een Nederlands attractiepark. Deze week geven we daarom nog twee gratis kaarten weg voor Attractiepark Slagharen! Wat moet je doen om te winnen? Lees gauw verder en kom erachter hoe je deze twee gratis kaarten kan winnen.

Wat moet je doen om te winnen? De volgende prijsvraag beantwoorden.

‘Slagharen heeft een prachtige grote zweefmolen, welke kenmerkend is voor het attractiepark. Wat is de naam van deze attractie?‘

Weet jij het goede antwoord? Mail ons dan het goede antwoord via prijsvraagslagharen@rockydebever.nl en wie weet sturen wij jou deze twee vrijkaarten op! Vergeet ook niet je naam en adresgegevens te vermelden zodat wij je de kaarten op kunnen sturen. De winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzenden kan nog tot en met 19 april. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze andere prijsvragen, reports en nieuwtjes? Volg ons dan op Twitter of like ons op Facebook.

Apollo

 

One thought on “WinningSunday prijsvraag: win nogmaals gratis kaarten voor Slagharen!

Comments are closed.