WinningSunday prijsvraag: win gratis kaarten voor pre-opening Walibi Holland op 3 april!

Walibi Holland logoHet is bijna zo ver en dan openen de Nederlandse attractieparken! Om dit te vieren geeft Rocky de Bever vijf weken lang gratis kaarten weg voor diverse Nederlandse attractieparken! De eerste winnaar van de prijsvraag Julianatoren is al benoemd. En vorige week zijn we gestart met een prijsvraag voor twee gratis kaarten voor Toverland. Deze week geven we vijf keer twee gratis kaarten weg voor de pre-opening in Walibi Holland op 3 april! Wat moet je doen om te winnen? Lees gauw verder en kom erachter hoe je deze twee gratis kaarten kan winnen.

Wat moet je doen om te winnen? De onderstaande zin af maken:

‘Ik wil graag naar de pre-opening van Walibi Holland op 3 april omdat…‘

Je kunt ons dan het je antwoord via prijsvraagwalibi@rockydebever.nl toesturen en wie weet sturen wij jou twee vrijkaarten op! Vergeet ook niet je naam en adresgegevens te vermelden zodat wij je de kaarten op kunnen sturen. De winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzenden kan nog tot en met 29 maart. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze andere prijsvragen, reports en nieuwtjes? Volg ons dan op Twitter of like ons op Facebook.

One thought on “WinningSunday prijsvraag: win gratis kaarten voor pre-opening Walibi Holland op 3 april!

Comments are closed.