Exclusieve pre-opening in Walibi Holland op 3 april

Walibi Holland logoAttractiepark Walibi Holland opent op vrijdag 3 april haar deuren voor Nederlands grootste YouTubers en hun fans. Twee YouTubers verzorgen de kick-off van het seizoen tijdens de spectaculaire finale van de #hardgaan-challenge. Via hun social mediakanalen posten zij naar aanloop van de pre-opening elke dag een bericht waarin ze laten zien hoe #hard ze gaan. In het attractiepark vindt op vrijdag 3 april de ontknoping van de challenge plaats: wie gaat het hardst! Twee bekende Nederlandse Youtubers posten een week voor het event regelmatig #hardgaan-post. Hierin laten ze elke keer zien hoe #hard ze gaan. Hierin overtreffen ze elkaar elke dag: elke keer gaan zij weer een beetje #harder.

Tijdens de pre-opening vindt de spectaculaire finale van de #hardgaanchallenge plaats en wordt de winnaar bekend. Pre-opening Tijdens de pre-opening op vrijdag 3 april wordt het nieuwe seizoen van Walibi Holland officieel geopend. Vanaf 13:00 uur vindt de kick-off van het seizoen plaats met een de finale van de #hardgaan-challenge en een optreden van Ronnie Flex en YouTuber Monica Geuze. Diverse andere bekende Nederlandse YouTubers, zoals Smoare, het GamePortaal en JobVlogt zijn ook aanwezig, samen met hun grootste fans. Daarnaast zijn alle abonnementhouders van Walibi traditiegetrouw uitgenodigd voor de pre-opening om als allereersten hard te gaan in de rides.

Wil jij er graag bij zijn deze pre-opening maar heb je nog geen tickets? Geen nood, wij geven vijf keer twee tickets weg bij onze prijsvraag! Klik hier om naar de prijsvraag te gaan. Walibi Holland opent vanaf zaterdag 4 april weer haar deuren voor alle gasten. Dit seizoen staan er opnieuw verschillende festivals gepland die een bezoek aan het attractiepark een extra dimensie geven. In de zomermaanden staan onder andere Out of Control en het zomerfestival Summer Vibez op het programma. In oktober vindt het beruchte Halloween Fright Nights weer plaats. Nieuw dit jaar is het Walibierfest, dat in september plaatsvindt!