WinningSunday prijsvraag: win gratis kaarten voor Slagharen!

Slagharen LogoHet is bijna zo ver en dan openen de Nederlandse attractieparken! Om dit te vieren geeft Rocky de Bever vijf weken lang gratis kaarten weg voor diverse Nederlandse attractieparken! Vorige week zijn we gestart met een prijsvraag voor twee gratis kaarten voor Julianatoren. Deze week geven we twee gratis kaarten weg voor Attractiepark Slagharen! Wat moet je doen om te winnen? Lees gauw verder en kom erachter hoe je deze twee gratis kaarten kan winnen.

Wat moet je doen om te winnen? De volgende prijsvraag beantwoorden.

‘Slagharen heeft in 2014 een nieuwe directeur gekregen. Hoe heet deze persoon?‘

Weet jij het goede antwoord? Mail ons dan het goede antwoord via prijsvraagslagharen@rockydebever.nl en wie weet sturen wij jou deze twee vrijkaarten op! Vergeet ook niet je naam en adresgegevens te vermelden zodat wij je de kaarten op kunnen sturen. De winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzenden kan nog tot en met 22 maart. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze andere prijsvragen, reports en nieuwtjes? Volg ons dan op Twitter of like ons op Facebook.

Mine Train Slagharen

2 thoughts on “WinningSunday prijsvraag: win gratis kaarten voor Slagharen!

Comments are closed.