Altijd al boven Europa-Park willen vliegen? Dit is je kans!

Europa ParkHet Duitse attractiepark Europa-Park opent op 28 maart de poorten voor weer een nieuw seizoen. Bezoekers worden dit 40ste zomerseizoen getrakteerd op iets heel bijzonders. Als je een liefhebber bent van attractieparken en heteluchtballonnen dan is deze verrassing helemaal voor jou weggelegd! Lees gauw verder wat het attractiepark dit seizoen voor ludieks bedacht heeft…

Op de 40ste verjaardag van het attractiepark, tussen 27 en 29 maart zullen er 40 heteluchtballonnen opstijgen vanaf de velden naast het park. Je kan ervoor kiezen om ’s ochtends vroeg of juist ’s avonds een vlucht boven het attractiepark, het Zwarte Woud en de Elzas te maken. Tijdens de vlucht op wel 800 meter hoogte heb je een prachtig uitzicht over het gebied rondom Europa-Park! De deelnemende heteluchtballonnen zijn afkomstig uit Rusland, Tsjechië, Oostenrijk, Italië, Zwitserland, Frankrijk, België, Nederland, Engeland, Duitsland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Alle ballonnen zullen een andere vorm hebben, een haas, een varkentje, heftrucks, matroesjka en zelfs Sneeuwwitje. Ben je enthousiast geworden en wil je meevliegen boven Duitslands grootste attractiepark? Dan kan maar je moet wel vooraf tickets bestellen. Je kunt dan bellen naar het telefoonnummer 07822 776697. Vliegen in de de ochtend kost € 130, ‘s avonds zal een tochtje € 160 kosten per persoon. De minimumleeftijd voor de ballonvaart is 12 jaar en een toch duurt ongeveer 1 uur. Meer informatie kun je hier vinden.

Ballonfestival Europa-Park