Drayton Manor verwelkomt nieuwe Managing Director

Drayton Manor logoHet Engelse attractiepark Drayton Manor, gelegen bij Tamworth, Staffordshire, verwelkomde een nieuwe Managing Director. William Bryan zal de taak van zijn vader Colin overnemen, die Chief Executive zal worden. William zal de rol van Managing Director op zich nemen, deze functie houdt in dat hij het dagelijks bestuur op zich neemt. Zijn vader vervult de functie boven hem. William Bryan werkt al 20 jaar in het park als de assistent van zijn vader, en hij werd twee jaar geleden al aangekondigd als zijn opvolger. Colin’s nicht Helen Pawley, die voorheen General Manager dienstverlening was en zijn jongste zoon George, General Manager gebouwen, zullen allebei de rol van Directeur krijgen. Drayton Manor wordt al sinds het haar poorten openende in 1950 gerund door een familie. Het is opmerkelijk want het park krijgt nu een derde generatie aan familie aan de top.