Slagharen in 2015: goed begin met de paasshow en later een gloednieuw groot zwembad

Slagharen LogoBinnenkort opent Attractiepark Slagharen de deuren weer voor het publiek. En dat betekent een start van een nieuw attractieparkenseizoen. Vorig jaar kondigde het park definitief een nieuw groot zwembad aan. Onder toeziend oog van de nieuwe directeur is de bouw in 2014 begonnen en het zwemparadijs moet in mei 2015 opengaan voor het publiek. Dat is dus al mooi snel! Wist je trouwens dat wij t/m 22 maart ook twee tickets weggeven voor Slagharen? Kijk hier voor de prijsvraag!

1e Paasdag: het grote SBS6 Paasfeest
Op eerste Paasdag, zondag 5 april, zal voor de zesde keer het Grote SBS6 Paasfeest plaatsvinden in Slagharen. Er worden duizenden paaseitjes verstopt in het park en natuurlijk ook het gouden ei. Wanneer je het gouden ei hebt gevonden win je een leuke prijs, namelijk een vakantie in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Kom je als paashaas verkleed naar het attractiepark? Dan maak je ook kans op een weekend in een Wigwam Deluxe! Naast eieren zoeken, kun je genieten van optredens van diverse artiesten zoals: B-Brave, Thomas Berge, Jeronimo bekend van het programma Bloed, Zweet en Tranen en Bouke van the Winner Takes it All. Bekijk hieronder het programma in vogelvlucht.

Programma Pasen Slagharen

Nieuw zwemparadijs Aqua Mexicana
Attractiepark Slagharen opent in mei 2015 een groot waterpark van 5.200 m² in Mexicaanse sferen, genaamd Aqua Mexicana. Het watercomplex krijgt tien glijbanen met een totale lengte van 546 meter, waarvan er drie bijzonder groot zijn. Deze glijbanen zijn interactief met special effects, geluid en 3D animaties. Ook krijgt het zwemparadijs een bubbelbad voor 70 personen, iets wat in Nederland nog niet bestaat. 3.173m² van het complex is overdekt en 2.083m² is in de buitenlucht gelegen. Samen is dit zo groot als vijf olympische zwembaden.  Bij de oplevering zal Aqua Mexicana tot de grootste waterparken van Nederland behoren. Naast de diverse glijbanen herbergt het waterpark een waterval bij het bubbelbad, waterspeeltoestellen, peuterbaden, een zwembad, een restaurant en winkel voor bad- en zwemspullen. Bekijk hieronder alle glijbanen van het zwembad.

Glijbanen Slagharen