WinningSunday prijsvraag: win gratis kaarten voor Julianatoren!

Julianatoren-logo-RGBNog maar heel eventjes en dan openen de Nederlandse attractieparken weer. Om dit te vieren geeft Rocky de Bever vijf weken lang gratis kaarten weg voor diverse Nederlandse attractieparken! Deze week geven we twee gratis kaarten weg voor Julianatoren! Wat moet je doen om te winnen? Lees gauw verder en kom erachter hoe je deze twee gratis kaarten kan winnen.

Wat moet je doen om te winnen? De volgende prijsvraag beantwoorden.

Julianatoren heeft al sinds jaar en dag de bekende ‘rolschaatsachtbaan’ Jul’s RollerSkates, in welk jaar is deze achtbaan geopend?

Weet jij het goede antwoord? Mail ons dan het goede antwoord via prijsvraagjulianatoren@rockydebever.nl en wie weet sturen wij jou deze twee vrijkaarten op! Vergeet ook niet je naam en adresgegevens te vermelden zodat wij je de kaarten op kunnen sturen. De winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzenden kan nog tot en met 15 maart. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze andere prijsvragen, reports en nieuwtjes? Volg ons dan op Twitter of like ons op Facebook.

One thought on “WinningSunday prijsvraag: win gratis kaarten voor Julianatoren!

Comments are closed.