Bieden voor eerste ritje op Fury 325

Fury 325 LogoHet Amerikaanse attractiepark Carowinds in Carolina krijgt er in 2015 een nieuwe hyper coaster bij: Fury 325. De bouw van de achtbaan is inmiddels voltooid en men is ook al bezig geweest met de verlichting van de baan. Het ziet er nu al indrukwekkend uit en de achtbaan is nog niet eens open! Maar men kan zich op wel opmaken voor een ritje op Fury 325…

Zoals je kunt zien is de lifthill inmiddels voorzien van prachtige verlichting in de vorm van groene LED-lampen. Ook het station, met de ingang in de vorm van een honingraat, is voorzien van groene LED-verlichting. Dit geeft de achtbaan een moderne, flitsende sfeer. Wie als eerste in de coaster wil rijden kan online meedoen aan de veiling. Alle plaatsen van de eerste drie treinen doen mee aan de veiling. De veiling is al gestart op 19 februari en loopt nog door tot en met 15 maart. De opbrengst gaat naar een goed doel.