Bouw Aqua Mexicana bereikt hoogste punt

Slagharen LogoHet nieuwe waterpark dat Attractie- & Vakantiepark Slagharen in mei 2015 opent, heeft op vrijdag 27 februari het hoogste punt bereikt. Het betreft de bouw van het trappenhuis voor de 3 grootste glijbanen en is 13 meter hoog. Reden voor directeur Wouter Dekkers en zijn team voor een klein feestje.

Eerder deze maand gaf Slagharen een aantal details prijs van het indoor- én outdoor waterpark, zoals de 546 meter aan glijbanen, waarvan een aantal met special effects. Daarnaast voorziet het park in 5 (zwem) baden inclusief het grootste bubbelbad van Nederland. Aqua Mexicana krijgt, zoals de naam al doet vermoeden, een Mexicaans thema en zal een netto oppervlakte hebben van 5.200m2.

Directeur Wouter Dekker geeft aan tevreden te zijn over het verloop van de bouw. “We liggen op schema, maar we zullen tot het eind hard moeten werken om in mei open te gaan”.