Julianatoren in 2015: volop entertainment

Julianatoren-logo-RGBBinnenkort opent Julianatoren de deuren weer voor het publiek. En dat betekent een start van een nieuw attractieparkenseizoen. Vorig jaar investeerde het park meer dan een miljoen euro om het park een mooie en frissere uitstraling te geven. Dit jaar heeft het park weer volop geïnvesteerd in entertainment met als resultaat tien spetterende evenementen! Lees snel verder en ontdek wat er dit seizoen te beleven valt in het attractiepark. Wist je trouwens dat wij t/m 15 maart ook twee tickets weggeven voor Julianatoren? Kijk hier voor de prijsvraag!

kikker-is-verliefd-julianatoren-250Kikker is verliefd
Kikker heeft de beste vriendjes van de hele wereld. Samen met Eend, Varkentje, Haas, Rat en Beertje beleeft hij spannende avonturen. Kikker bestaat al meer dan 25 jaar in de bekende boeken van Max Velthuijs. Dit jaar is hij voor het eerst in de Julianatoren. Kom kijken naar Kikkers spetterende show. Na afloop mag je ook nog met hem op de foto!

 

fien-en-teun-julianatoren-250Fien & Teun
Deze zomer komen de lief! vriendjes Fien & Teun tot leven in hun eigen show. Kinderen kunnen hun televisievriendjes ontmoeten en genieten van een heerlijke voorstelling met vrolijke liedjes over het leven op de boerderij. Na de voorstelling, die elke sowieso om 11.30 uur en 12.30 uur te zien is, willen Fien & Teun graag met je op de foto!

 

julia-verjaardag-julianatoren-250Julia’s Verjaardag
Julia pakt dit jaar met haar verjaardag weer flink uit: ze viert maar liefst een heel weekend lang haar verjaardag! Tijdens dit weekend is er een speciale verjaardagsshow en Meet & Greets met Julia.

 

 

woezel-en-pip-julianatoren-250Woezel & Pip
Woezel & Pip, de liefste hondjes van de wereld, zijn te zien met een vrolijke show voor al hun vriendjes en vriendinnetjes. Tijdens de voorstelling zingen Woezel & Pip liedjes over bekende thema’s als vriendschap en samen spelen. Na afloop is er een uitgebreide Meet & Greet van Woezel & Pip met de kinderen.

 

 

jul-verjaardag-julianatoren-250Jul’s Verjaardag
Jul viert zijn verjaardag maar liefst een heel weekend lang! Wat een feest! Tijdens dit feestweekend is er een speciale verjaardagsshow en Meet & Greets met Jul. Jij komt Jul toch ook feliciteren?

 

 

sprookjesweken-julianatoren-250De AFAS Sprookjesweken
Tijdens de AFAS Sprookjesweken in de Julianatoren kun je al jouw favoriete sprookjesfiguren ontmoeten! Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en vele andere bekende sprookjesfiguren geven een spetterende show vol muziek. En op de speciale Zomeravonden is het park open tot 20.00 uur met elke avond een andere sprookjesmusical!

 

 

zomeravonden-julianatoren-250

Zomeravonden
Op alle zaterdagen tijdens de Sprookjesweken zijn er de Zomeravonden! Op deze avonden is de Julianatoren extra lang geopend: wel tot 20.00 uur! En er is ook veel te zien. Wat denk je van musicals over Sneeuwwitje, Assepoester, Hans en Grietje, Rapunzel of Roodkapje? Elke zaterdagavond is er een andere musical te zien!

 

 

thomas-de-stoomlocomotief-julianatoren-250Thomas de Stoomlocomotief
Het populaire, blauwe treintje Thomas de Stoomlocomotief maakt deze zomer een tussenstop in de Julianatoren! Thomas en zijn vrienden geven een stomend optreden. Zing en dans mee met de vrolijke liedjes, bekend van TV. Na de voorstelling mag je uiteraard met Thomas op de foto.

 

 

halloween-julianatoren-250Halloween
Het is deze herfst een beetje griezelig in de Julianatoren. Het gedeelte rondom de Circustent staat in het teken van Halloween. In de Circustent is een speciale Halloweenshow te zien. Zing en dans mee met alle liedjes! Het belooft een spannende en een heel klein beetje griezelige show te worden!

 

 

gouden-kaasgaaf-julianatoren-250De Gouden Kaasgaaf
Aan het einde van het seizoen reikt Meneer Kaasgaaf de Gouden Kaasgaaf uit aan de beste act van het seizoen. Maar Meneer Kaasgaaf bepaalt niet in zijn eentje wie de winnaar is: jij hebt ook een stem! Hou onze website in de gaten om te zien hoe jij mee kunt stemmen voor deze belangrijke prijs!