Grote uitbreiding Drayton Manor Thomas Land in 2015

Drayton Manor logoDrayton Manor heeft zojuist in een persbericht aan Rocky de Bever kenbaar gemaakt dat er in 2015 een grote investering gedaan wordt. Met deze investering wordt het kindergedeelte van het park, Thomas Land, met 40 procent uitgebreid. De totale investering bedraagt 2,5 miljoen pond en er komen drie nieuwe attracties bij. 

De die nieuwe kinderattracties gaan heten: Flynn’s Fire Rescue, Captain’s Sea Adventure en Toby’s Tram Express. Alle attracties komen nabij een soort luchthaventerminal genaamd Sodor Airport terminal te staan. De terminal gaat uit twee verdiepingen bestaan. Op de onderste verdieping komen eetgelegenheden te staan en op de bovenste verdieping komt een VIP gedeelte dat verhuurd kan worden aan groepen. In het VIP gedeelte hebben bezoekers een mooi uitzicht over de nieuwe attracties.

In Flynn’s Fire Rescue kunnen bezoekers voor brandweer spelen en brandjes blussen. In Captain’s Sea Adventure, lijkt op Expedition Nautilus in Slagharen maar dan kleiner, kunnen bezoekers elkaar natspetteren met water. Ideaal voor warme dagen en voor ieder die verkoeling zoekt. Verder wordt het gebied nog aangekleed met een fontein, toegewijd aan de Dikke Controleur uit de serie van Thomas, drie Victoriaanse kermisspelen en een muziektent waarin live muziek te horen zal zijn.

Colin Bryan, directeur van Drayton Manor, zegt: ‘In 2015 bestaat Drayton Manor maar liefst 65 jaar. We zijn er altijd trots op geweest dat we jong en oud een dag vol plezier kunnen aanbieden en dat willen we ook zeker blijven doen. Dat is ook de reden waarom we in 2008 Thomas Land opgezet hebben. Dit gebied is inmiddels zo populair geworden dat uitbreiding nodig was. We verheugen ons er enorm op om onze nieuwe attracties aan het publiek te onthullen!‘ Wanneer het nieuwe gedeelte en de nieuwe attracties opengaan is nog niet precies bekend.