Slagharen opent Aqua Mexicana

Slagharen LogoAttractie- & Vakantiepark Slagharen opent in mei 2015 een groot Waterpark van 5.200 m² in Mexicaanse sferen. Het watercomplex krijgt 10 glijbanen met een totale lengte van 546 meter, waarvan 3 bijzonder groot en interactief met special effects, geluid en 3D animaties. Ook krijgt het park een bubbelbad voor 70 personen, iets wat in Nederland nog niet bestaat.

3.173m² van het complex is overdekt en 2.083m² is in de buitenlucht gelegen. Samen is dit zo groot als 5 olympische zwembaden. Bij de oplevering zal Aqua Mexicana tot de grootste waterparken van Nederland behoren. Naast de diverse glijbanen herbergt het waterpark een waterval bij het bubbelbad, waterspeeltoestellen, peuterbaden, een zwembad, een restaurant en winkel voor bad- en zwemspullen.

General Manager Wouter Dekkers: “De introductie van Aqua Mexicana is het bewijs dat Attractie- & Vakantiepark Slagharen daadwerkelijk innoveert om zich te onderscheiden in de markt. Voorgaande investeringen werden soms gezien als vervangingsinvesteringen, maar het waterpark draagt werkelijk bij aan een sterke concurrentiepositie in Nederland en de Duitse grensstreek”.

Bezoekers van het attractiepark, campinggasten en gasten van de Wigwam Wereld krijgen toegang tot het waterpark voor €7,- per dag. Voor alle andere verblijfsgasten is het Waterpark inbegrepen. Aqua Mexicana is het gehele seizoen geopend.