Nieuw deze zomer: Ultimate Dance Camp in Walibi Holland

Ultimate dance camp logoVoor wie gek is op dansen en op attractieparken is er deze zomer tussen 20 en 24 juli het Ultimate Dance Camp in Walibi Holland. Dit vierdaagse kamp is bedoeld voor dansliefhebbers van 12 jaar of ouder. Er worden dansworkshops te over gegeven, je kan onbeperkt Walibi Holland in en je overnacht in een huisje in Walibi Village. Daarnaast heb je als deelnemer van het kamp ook direct toegang tot de Summer Nights die in Walibi Holland zullen plaatsvinden. Inschrijven kan nog tot en met 20 april. Meer weten?

Ultimate dance camp posterHet Ultimate Dance Camp is een danskamp dat van 20 t/m 24 juli georganiseerd wordt. Het is een kamp waar topchoreografen hun passie en ervaring overbrengen op toekomstige dansers. Dansers vanaf 12 jaar kunnen deelnemen aan dit Ultimate Dance Camp. Alle dansers volgen gedurende het kamp minimaal dertien workshops van elk 90 minuten. Deze workshops bestaan uit verschillende dansstijlen en wisselen elke dag. Naast deze intensieve workshops moet er uiteraard ruimte zijn voor vrije tijd. Daarvoor kun je terecht in Walibi Holland. Als de avond valt wordt er overnacht in de huisjes van Walibi Village. Uiteraard ontbijt, lunch en dineer je samen met de groep. Tickets kosten € 399,- per stuk en zijn te koop via de website van Ultimate Dance Camp. Houd ook de Facebookpagina in de gaten voor meer info.

 

Wat zit er in het pakket van de Ultimate Dance Camp:
– Dansworkshops van topchoreografen
– 5 dagen toegang tot attractiepark Walibi Holland
– 4 overnachtingen in Walibi Village
– Toegang tot het zwembad
– Ontbijt, lunch en diner (5 dagen)
– Toegang tot de Summer Nights