Slagharen zet ook in 2015 prijzenreeks voort

Slagharen LogoAttractie- & Vakantiepark Slagharen heeft tijdens de vakantiebeurs in Utrecht de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2015 gewonnen in de categorie ‘Pretpark vakanties’. Randy en Rosie en een dertigtal Kids Vakantiegids Detectives assisteerden Kids Top 20-gezicht Monique Smit bij de uitreiking. De afgelopen 4 weken hebben ruim vijfduizend kinderen en ouders op hun favoriete bestemming gestemd. De verkiezing is een initiatief van Kids Vakantiegids en wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de Vakantiebeurs.

In de categorie ‘pretparken’ koos maar liefst 60% voor Attractie- & Vakantiepark Slagharen, waar je van het ene avontuur in het andere rolt, met meer dan dertig attracties, waaronder het nieuwe Jules Verne Adventureland, theatershows, parades en stuntshows, en waar je onder andere kunt logeren in een wigwam.

“Dat we deze publieksprijs ook nog eens in deze categorie hebben gewonnen maakt ons bijzonder trots! Hier doen we het allemaal voor. ” aldus directeur Wouter Dekkers.