Dodelijk ongeval nabij Disneyland Paris

Disneyland Paris logoAfgelopen zaterdagavond heeft er vlakbij Disneyland Paris een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Hierbij kwam een 35-jarige medewerkster van het grote Franse attractiepark helaas om het leven. Dit meldt Looopings op de website. De vrouw was naar alle waarschijnlijkheid op slag dood.

Recht voor de uitgang van Disneyland Paris is het ongeluk met dodelijke afloop gebeurd. De medewerkester, die net klaar was met werken op de kostuumafdeling van het pretpark, liep na werktijd samen met een 34-jarige collega over de rotonde bij de personeelsuitgang van het park. Daar is ze geschept door een witte bus. De bestelbus reed ook haar collega met wie ze samen op stap was aan. Deze collega belandde met blauwe plekken in de berm. De vrouw kwam door de klap terecht op een busbaan. Daar werd ze verpletterd door een tegemoetkomende, grote touringcar. De Franse politie is nog op zoek naar de chauffeur van het bestelbusje, die na de dodelijke aanrijding gewoon is doorgereden.