Christina Aguilera maakt ruzie met Mickey Mouse in Disney California

Disneyland resort logoDe Amerikaanse zangeres Christina Aguilera heeft haar verjaardag in het Californische pretpark Disney’s California Adventure gevierd. Helaas was het niet zo’n leuk uitje als gepland. Ze wilde samen met haar personeel waarmee ze op stap was op de foto met niemand minder dan Mickey Mouse. 

De mascotte gaf echter aan dat hij een pauze wilde nemen, waarna Christina een woedeaanval kreeg. Mickey Mouse werd een eikel genoemd, waarna Christina aan hem vroeg of hij wel wist wie zij was. De Disney-figuur moest vervolgens door omstanders naar een veilige plek gebracht worden, maar toen de beveiliging aankwam was Aguilera al verdwenen. Het management van Christina was niet bereikbaar voor commentaar. De jarenlange vriendschap tussen Mickey en Christina blijkt voorgoed voorbij. Christina zat vroeger ook nog in de Amerikaanse tv-serie Mickey Mouse Club samen met Britney Spears en Justin Timberlake.

Christina Aguilera