Het land van Ooit weer open

Het land van Ooit logoWie had dat gedacht? Het terrein van het voormalige Land van Ooit in Drunen gaat weer open voor het publiek. De gemeente heeft dat donderdag aangekondigd, omdat het maar niet lukt een koper te vinden voor het gebied. In het karakteristieke roze kasteel van het voormalige attractiepark komt voor maximaal twee jaar een horecagelegenheid. De gemeente is op zoek naar een uitbater.De gemeente Heusden kocht het terrein van 44 hectare nadat het Land van Ooit in 2007 failliet was gegaan. De gemeente betaalde 15 miljoen euro. Vanwege onderhoud en rente lopen de kosten alleen maar op. Volgens wethouder Mart van der Poel is er nog steeds veel interesse voor het gebied. Maar omdat het om een flinke investering gaat, is het nog niet tot een concrete deal gekomen.