Tiësto Aquanura show in de Efteling

Winter Efteling logoDe Efteling ontwikkelde in samenwerking met de wereldberoemde DJ Tiësto een nieuwe Aquanura-show. Vanavond was deze show voor de eerste keer te bewonderen. Meer dan 200 fonteinen met muziek, vuur en licht dansen mee op Tiësto’s techno beats. De Tiësto-Aquanura show krijgt nu met Oud & Nieuw zijn primeur en is daarna pas weer in het voorjaar van 2015 te zien.

De show roept wisselende reacties op als we Twitter en Facebook mogen geloven. De een vindt de show helemaal het einde, de ander noemt het een slecht aan elkaar gemixt stuk. De Efteling is in ieder geval zeker van deze zaak want vol trots wordt op Twitter verteld dat de show nu ook inzetbaar is voor diverse evenementen. We zijn benieuwd naar alle reacties van de bezoekers. Wat vindt men van deze dancemix? De sprookjesachtige muziek is er niet in terug te horen. Voor wie niet kan wachten tot een bezoekje aan het park, wees niet getreurd want hieronder is de show al voor een klein gedeelte op film te zien. Het laatste filmpje laat het slotstuk van de show zien.

EFtelingTiësto-Aquanurashow