Europa-Park best gewaardeerde attractiepark van Europa

Europa ParkEuropa-Park is voor de tweede keer het best gewaardeerde attractiepark van Europa. Nederlandstalige bezoekers gaven het park in het Duitse Rust over afgelopen jaar gemiddeld een 9,2. Daarmee laat het de Nederlandse en Belgische parken achter zich. Directeur/eigenaar Thomas Mack ontving gisteren de Zoover Award 2014 voor beste attractiepark van Europa uit handen van Marthijn Tabak van Zoover.

De beoordelingen op Zoover liegen er niet om en zijn vrijwel allemaal unaniem: “Europa-Park is fantastisch”. Volgens Tamara mag Europa-Park gerust worden uitgeroepen tot “beste park van Europa”, anderen spreken zelfs van “beste park ter wereld”. Ook de gastvrijheid van het park staat hoog in aanzien, volgens een beoordeling: “Alles is er op gericht om gasten een geweldige tijd te bezorgen.”

Directeur/eigenaar Thomas Mack is trots op het winnen van de Zoover Award: “We vinden het geweldig dat ook de Nederlandse en Belgische attractieparkbezoekers ons afgelopen jaar de hoogste punten hebben toegekend. In 2015 bestaan we precies 40 jaar, ons jubileumjaar kan niet beter beginnen”.

“De tijd dat je voor de beste attractieparken naar de Verenigde Staten moest, is geweest” volgens Marthijn Tabak van Zoover. “Europese parken hebben de afgelopen jaren een enorme inhaalslag gemaakt en weten bezoekers meer dan ooit te boeien met de mooiste attracties“.

De afgelopen periode heeft Europa-Park meer onderscheidingen in de wacht weten te slepen. Zo is het park het enige attractiepark ter wereld met een restaurant dat in het bezit is van een Michelinster. Onlangs ontving Europa-Park zelfs een tweede ster. Door vakblad ‘Amusement Today’ werd het park enkele weken geleden ook nog eens uitgeroepen tot beste attractiepark ter wereld.