Plannen voor Cirque du Soleil park in Mexico

Grupo VidantaDe Mexicaanse resortketen Grupo Vidanta heeft de handen ineen geslagen met het Canadese Cirque du Soleil. De samenwerking gaat resulteren in een attractiepark gebaseerd op Cirque du Soleil: ‘World’s First Entertainment Park Animated by Cirque du Soleil’. Wellicht komen er in de verdere toekomst ook nog een waterpark en een natuurpark bij.

In het park zullen vele Cirque du Soleil artiesten te vinden zijn. En ’s avonds zal het gezelschap van Cirque du Soleil een openluchtshow opvoeren die tussen de 3000 en 5000 bezoekers per keer moet weten te trekken. ‘Grupo Vidanta biedt ons een geweldige mogelijkheid om onze creativiteit de vrije loop te laten.’ vertelt oprichter van Cirque du Soleil Guy Laliberté.’We streven beiden naar perfectie. Grupo Vidanta is gepassioneerd en geeft veel om de natuur. We zullen iets neerzetten wat de wereld nog nooit heeft gezien.‘ Meer informatie is er op dit moment nog niet bekend over het park. Bekijk hieronder alvast wat artwork.