Walibi Belgium bestaat volgend jaar 40 jaar

Walibi-Belgium-Logo-Liggend1Volgend jaar viert Walibi Belgium alweer zijn 40e verjaardag en dat laat het park nabij Waver natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Volgens de huidige berichten zal er geen nieuwe attractie geopend worden in het jubileumjaar, maar in 2016. Dan mogen we een unieke Mack Ride verwelkomen. In 2015 wordt het park volgens Compagnie des Alpes grondig opgelapt. Daarnaast krijgt het waterpark Aqualibi een nieuwigheid.

De enige nieuwigheid die we in 2015 mogen verwachten in Walibi Belgium is een nieuwe 3D film in de 4D Cinema. Of deze film opnieuw in teken zal staan van de figuren rond de W.A.B. en the SkunX is echter een groot vraagteken, zeker omdat deze karakters in het zusterpark Walibi Holland bij de opening van het seizoen in 2014 ook verdwenen zijn. Het Waalse decoratiebedrijf DW Production meldt in ieder geval dat erdeze winter enkele attracties mag opgefrist worden, zonder dat daarbij gebruikgemaakt wordt van Squad en Fibi. Om welke attracties het daarbij gaat is momenteel niet bekend. Aqualibi krijgt wel een nieuwe attractie: een nieuwe glijbaan. Welk soort glijbaan het wordt blijft nog even geheim.