Drayton Manor ho-ho-hoopt op een magische kerst

Drayton Manor logoHet Engelse attractiepark Drayton Manor ho-ho-hoopt op een magische kerst dit jaar. Vanaf 22 november zal het gehele park, net als rond deze tijd vorig jaar, in kerstsfeer ondergedompeld zijn. Thomas de Stoomlocomotief en al zijn vriendjes nodigen daarom jong en oud uit om tijdens de winterdagen een bezoekje aan Drayton Manor te brengen.

IJsbaan
Er wordt groots uitgepakt om de gasten te vermaken, dit gebeurt onder andere met sneeuwmachines, shows en muziek. Daarnaast wordt er in de 4D-bioscoop nog een vijftien minuten durende winterfilm vertoond: the Polar Express. Er komt tevens een prachtige kerstboom van ongeveer tien meter hoog in het park te staan die meekleurt op de maat van de winterse muziek die er gedraaid wordt. Ook wordt de bijna 55 meter hoge Apocalypse Tower omgetoverd tot kerstboom. Nieuw dit jaar: een ijsbaan waar bezoekers tegen een vergoeding van twee pond per kwartier op kunnen schaatsen.

Elfjes, de Kerstman en vuurwerk
Voor de kinderen is er een speciaal speelgedeelte genaamd Castle of Dreams waarin ze volop kunnen spelen samen met Kerstelfjes. Ook kunnen ze een kijkje bij de Kerstman nemen. Elk kind zal bij het bezoek aan de Kerstman een Gouden Ticket krijgen. Het Gouden Ticket biedt het kind de mogelijkheid om in het nieuwe seizoen, vergezeld door een volwassene, gratis het attractiepark te bezoeken. Aan het einde van de dag vindt er nog een vuurwerkshow plaats om een bezoekje aan Drayton Manor extra feestelijk af te sluiten. Magical Christmas duurt nog tot en met 31 december.