Sinterklaas komt naar de Plopsa-parken

Plopsaland de Panne logoOp 15 november doet de goedheiligman officieel zijn intrede in Nederland. De Sint komt dan aan in Gouda samen met zijn Pieten en natuurlijk zijn paard. Maar Sinterklaas vergeet ook de Belgische kinderen niet en komt op 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29 en 30 november naar Plopsaland de Panne toe tijdens de Sint Weekends. Daar zal hij op de bovenstaande data vanaf 13:00 uur zijn intocht maken vanaf de hoofdingang. Daarna geeft hij dagelijks een toespraak in de Kiosk op het Dorpsplein.

Voor wie maar niet genoeg kan krijgen van de Sint en zijn Zwarte Pieten is er dagelijks ook de Grote Pietenshow in het Plopsatheater in het park. Na afloop van de show krijgen de kinderen de kans om Sinterklaas in hoogst eigen persoon te ontmoeten. Wie helemaal tot het einde blijft krijgt als traktatie een zak vol lekkers van Sinterklaas om mee naar huis te nemen. Plopsaland De Panne is tijdens deze Sint Weekends open van 10.30 uur tot 17.00 uur. Ook komt Sinterklaas naar Plopsa Indoor Coevorden. Hier is hij aanwezig op 29 en 30 november en op 6 en 7 december.