Halloween Fright Nights zeer succesvol: Walibi Holland dit weekend compleet uitverkocht

Logo HFN 2014Wegens het populaire evenement Halloween Fright Nights is Walibi Holland dit weekend, vrijdag, zaterdag en zondag, compleet uitverkocht. Bezoekers, uitgezonderd abonnementhouders, die van plan waren om dit weekend het park te bezoeken, worden geadviseerd om vrijdag 31 oktober het park te bezoeken. Abonnementhouders hebben altijd toegang tot het park. Tickets voor 31 oktober zijn alleen online verkrijgbaar.

Bezoekers kunnen alleen op vrijdag 31 oktober het festival Halloween Fright Nights nog bezoeken. Omdat dit dé Halloweendag is wordt Halloween Fright Nights op vrijdag 31  grootser, enger en intenser dan ooit te voren neergezet. Alle freaks, monsters en zombies slaan nog eenmaal hun kans. Gasten zijn echt nergens meer veilig met verschillende extra Scare Zones, een zombiedoolhof en een gruwelijke finaleshow.

Het park is op vrijdag 31 oktober geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur. Vanaf 18.00 uur vindt Halloween Fright Nights plaats. Gedurende de avond zijn ook de attracties geopend. Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar.