Seizoen eindigt voor Drayton Manor met een giller

Drayton Manor logoVoor het Engelse attractiepark Drayton Manor eindigt het pretparkseizoen van 2014 met een giller. Letterlijk want het park heeft begin september twee wereldrecords gebroken waaronder ’s werelds langste gil! Daarnaast is het park van plan om het seizoen traditiegetrouw af te sluiten met een mooie vuurwerkshow op 1 en 2 november om 19:00 uur.

3152 onesies
Drayton Manor verbrak als eerste het wereldrecord van meeste mensen gekleed in een onesie, een flatteus huisbroekpak verkrijgbaar in vele diverse kleuren. Het oude record stond op 1184 personen die een onsie droegen. Drayton Manor wist dit record te verbreken door 3152 mensen in een onsie gekleed naar het park te laten komen. Om extra mensen te trekken had het park de entreeprijs verlaagd tot vijf dollar voor de personen die voor 10:15 uur in het park in onsie en al gekleed waren.

80 decibel
Toen de 3152 in onsies geklede mensen eenmaal in het park waren werd getracht om wereldrecord nummer twee te verbreken: ’s werelds langste schreeuw produceren. Gedurende acht minuten en 45 seconden schreeuwden de deelnemers alles bij elkaar. Er werd in dit tijdsbestek voor ruim 80 decibel aan lawaai geproduceerd. Drayton Manor heeft dus sinds zaterdag 6 september weer twee wereldrecords in handen. Gefeliciteerd! Nu wachten op een gillende afsluiter met een vuurwerkshow vol gillende keukenmeiden…