Uitreiking Zoover Awards 2014

Attractiepark Toverland logoAfgelopen week zijn de jaarlijks terugkerende Zoover Awards weer uitgereikt aan de Nederlandse attractieparken. Dit jaar ging de prijs voor best gewaardeerde attractiepark naar een park in het Limburgse Sevenum. Attractiepark Toverland wist met het rapportcijfer 8,58 de hoogste waardering in Nederland te behalen.

Een eer
Directeur Caroline Kortooms nam op 15 oktober deze publieksprijs vandaag in ontvangst. Kortooms is vereerd met de Zoover Award: ‘Wat een eer om deze publieksprijs in ontvangst te mogen nemen. Met de uitbreiding van de Magische Vallei vorig jaar hebben we nog eens vier hectare extra attractiepark gerealiseerd. We zien dat onze bezoekers dit waarderen. We willen onze gasten een onvergetelijke dag bezorgen in een gastvrije en betoverende omgeving met een gevarieerd aanbod van attracties. Deze consumentenprijs is voor ons een belangrijke bevestiging dat we de dingen goed doen.’

Geschikt voor elke leeftijd
Bezoekers van Zoover zijn erg te spreken over Attractiepark Toverland. Met name de attracties die geschikt zijn voor elke leeftijd en het vriendelijke personeel werden hoog gewaardeerd. ‘Mooi park met voor ieder wat wils, leuke attracties voor jong en oud.’, volgens bezoeker Nicole. Een andere reactie is van Selina: ‘Dit park was boven verwachting, het thema is erg leuk en de afwerking is ook mooi!’ Het winnen van de award is feestelijk gevierd met aanwezige gasten en medewerkers. Bezoekers van Attractiepark Toverland werden, bij de uitgang, verrast met muziek en entertainment. Als blijk van waardering voor hun stem en om een publieksprijs ook echt te vieren met publiek ontvingen zij een attentie.

Andere prijswinnaars
De tweede plaats ging naar de Efteling, winnaar van vorig jaar, welke een score van 8,56 wist te behalen. Op tweehonderdste na werd het park tweede in de race om meest gewaardeerde attractiepark van Nederland. De derde prijs was voor Drouwernerzand welke een score van 8,03 behaalde. Op de vierde plaats staat Walibi Holland met een score van 7,91 en de vijfde plaats is bemachtigd door Avonturenpark Hellendoorn met een score van 7,79. Opvallend is dat Attractiepark Slagharen niet in de top vijf te vinden is omdat het park een zeer goed bezocht attractiepark is.