Review: Things Scarezone HFN 2014

Logo HFN 2014Nadat de aftrap van de Halloween Fright Nights 2014 in Walibi Holland achter de rug is, is het tijd om de Scarezones eens te gaan reviewen. Vorige keer was het de beurt aan de Scarezones Campsite of Carnage en Scarecrows. Nu reviewen we Things, de opvolger van waar vorig jaar Scarezone Thirteen te vinden was.

De minst leuke
Scarezone Things bevindt zich op het plein voor het reuzenrad tot aan de fontein ongeveer. Dit zal zo’n beetje de kleinste Scarezone van de hele Halloween Fright Nights 2014 zijn en wij vonden hem ook de minst leuke Scarezone van de gehele Halloween Fright Nights 2014. Je kunt de Scarezone op drie punten betreden: links van het reuzenrad, rechts van het reuzenrad of via de Hall of Fame. Het valt niet direct op dat je een Scarezone betreedt aangezien de aankleding summier is. Erg jammer want dat hadden ze vorig jaar een stuk beter gedaan. Nu waren er enkel rookmachines en lichten te zien.

Hobbezakken
In de Scarezone kom je Things tegen, dit zijn een soort goblins gekleed in groene hobbezakken. Sommige Things dragen zwarte mutsen, andere hebben ooglapjes voor. De Things zijn de handlangers van Eddie de Clown, in zijn show komen ze ook voor. De Things zien er eerder grappig dan eng uit. Ze waggelen op aanstekelijke wijze heen en weer tussen het publiek en doen een poging om ze te laten schrikken. Helaas werkt het bij sommige personen eerder op de lachspieren want de Things zijn gewoon erg grappig om naar te kijken. Daarnaast zijn ze erg nieuwsgierig en snuffelen bij iedereen rond.

Niet zoveel om te reviewen
Dit is geen uitgebreide review want er is ook niet zoveel om over te reviewen. De Scarezone is klein en de Things jagen maar menig man angst aan. Eindoordeel over deze Scarezone: die van vorig jaar vonden we beter. De aankleding was beter en ook de scareactors zagen er toen vele malen enger uit. Waarom de Things er voor in de plaats zijn gekomen is ons een raadsel. Misschien om iets toe te voegen aan de show, een soort storytelling? Hier zagen we helaas weinig van terug en de show van Eddie vonden wij ook niet denderend. We hopen daarom dat Walibi volgend jaar een andere invulling aan deze zone gaat geven.

One thought on “Review: Things Scarezone HFN 2014

Comments are closed.