Bn’ers worden Scareactor voor één dag

Logo HFN 2014Het horrorspektakel Halloween Fright Nights is vanavond voor de 14e keer losgebarsten in Walibi Holland. Nieuw dit jaar is het Haunted House ‘Jefferson Manor’. Onder andere Samantha, bekend van het programma Samantha & Michael houden zich Thai, draaide mee als geest in het nieuwe spookhuis.

Verschillende bekende Nederlanders, waaronder Samantha, haar zwager Patrick en Mr. Polska, leerden tijdens een speciale Scare Training in de middag de fijne kneepjes van het Scare Actor vak. Daarna werden ze in de grime getransformeerd tot geest van Jefferson Manor. Samantha was enorm onder de indruk van de grime: ‘Ik schrik gewoon van mezelf!‘ Niet alleen Samantha schrok van zichzelf, haar vrienden en familie waren ook zeer onder de indruk van Samantha als Scareactor. Een uur lang joegen de bekende Nederlanders honderden gasten de stuipen op het lijf.

Bezoekers wanen zich in het nieuwe Haunted House Jefferson Manor in een groot verlaten landhuis met ronddwalende geesten. Het nieuwe Haunted House is nog negen dagen te bezoeken tijdens Halloween Fright Nights. De Fright Nights vinden plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 10 tot en met 31 oktober 2014 van 18.00 uur tot 23.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend. Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar. Tickets voor Halloweendagen zijn alleen online verkrijgbaar.