Voorbeschouwing Halloween Fright Nights 2014

Logo HFN 2014Nog een paar uurtjes wachten en dan is het moment daar: de premièreavond van de HFN 2014 in Walibi Holland! Eddie de Clown zal ook weer van de partij zijn net als de afgelopen jaren. Onze clowneske vriend spamt heel Facebook en Twitter weer onder met zijn gruwelijke berichtjes. En veel mensen hebben zijn mobiele nummer al gebeld in de hoop een glimp van Eddie in levende lijve op te vangen. Kortom de voorpret is in volle gang geweest! Wij kunnen niet wachten…

Wat gaan we doen?
Het lijkt nog maar zo kort geleden: HFN 2013. Vorig jaar op 11 oktober vond de premièreavond van de HFN 2013 plaats. Helaas was het weer toen niet al te best, we hopen dit jaar uiteraard op beter weer want vanavond zal Rocky de Bever weer aanwezig zijn op de premièreavond! Het programma voor de pers begint om ongeveer 16:00 uur. We zullen de Haunted Houses en natuurlijk in het bijzonder Jefferson Manor bezoeken. Daarnaast nemen we een kijkje in de scarezones en bij de shows, we willen graag zien wat Eddie deze keer van plan is. En uiteraard houden we jullie op de hoogte via de website!

Wat is er nieuw?
Dit jaar is er niet bijster veel vernieuwd vergeleken met vorig jaar. Ja Jefferson Manor is nieuw maar helaas moest Eddie’s Funhouse of Fear hier voor wijken. Erg jammer want dat was een goede Haunted House. Gelukkig zijn The Villa, Haunted Holidays en natuurlijk Psycho Shock wel weer present op het evenement. Dit jaar geen grote veranderingen bij de Horrorshows. Beide shows waren namelijk vorig jaar ook al gaande. Er zijn twee shows, dat is er helaas eentje minder dan vorig jaar, genaamd Dying to Sing en Eddie. Scarezone Quarantaine, gelegen vlakbij de Robin Hood kennen we nog wel van vorig jaar natuurlijk net als lights, camera, scream!

Eddie de ClownHoud ons in de gaten!
Ook Scarezone Fiësta de los Muertos vond men blijkbaar een groot succes want dit jaar dolen de neonbeschilderde skeletten met sombrero’s weer rond nabij de El Condor. Dit jaar ook drie nieuwe Scarezones: Scarecrows nabij de Crazy River, Things op het plein bij de fontein in het begin van het park en Campsite Carnage achterin bij de Crazy River. In Scarecrows spelen bloeddorstige vogelverschrikkers de hoofdrol. Campsite of  Carnage is een zone die wordt geteisterd door Rednecks en bij Things sta je oog in oog met angstaanjagende handlangers Eddie de Clown. Benieuwd naar de eerste review van de HFN 2014? Houdt dan goed onze website en ons YouTube-kanaal in de gaten. Eddie heeft de messen al geslepen liet hij weten op social media dus wees gewaarschuwd. Binnenkort meer nieuws over de Halloween Fright Nights 2014 op Rockydebever.nl!
Plattegrond HFN 2014