Nieuw Haunted House brengt Halloween Fright Nights naar hoger niveau

Op vrijdag 10 oktober barst het horrorspektakel Halloween Fright Nights voor de 14e keer los in  Walibi Holland. Nieuw dit jaar is het Haunted House ‘Jefferson Manor’. Door de jarenlange ervaring van de Halloweencrew wordt het event naar een ongekend hoog niveau getild. Het nieuwe Haunted House wordt aankomende vrijdag op wel heel speciale wijze geopend…

‘Jefferson Manor’
Als bezoeker waan je je in het nieuwe Haunted House, ‘Jefferson Manor’ in een groot verlaten landhuis met ronddwalende geesten. De familie Jefferson riep jaren geleden geesten op en zijn daarna op mysterieuze wijze overleden. Niemand is veilig in dit nieuwe loopspookhuis van Halloween Fright Nights in Walibi Holland.

Allerhoogste niveau
Jarenlange ervaring op het gebied van scares en het bouwen van Haunted Houses hebben gezorgd voor een spookhuis van het allerhoogste niveau. “Voor de ontwikkeling en bouw van het nieuwe Haunted House is gebruikt gemaakt van 14 jaar ervaring in het bouwen van de zogenoemde loopspookhuizen. Hier hebben we alle ervaringen en learnings die we hebben opgedaan in de afgelopen jaren verwerkt”, aldus Scott Bravenboer, show designer van Halloween Fright Nights. Hierbij is actief op zoek gegaan naar innovaties, elementen die vernieuwend zijn en verder gaan dan gebruikelijk. Hierdoor brengt het nieuwe Haunted House het event Halloween Fright Nights naar een nog hoger niveau.

Houdt Samantha zich Thai?
Op vrijdag 10 oktober wordt het Haunted House op wel heel speciale wijze geopend; tussen 17:00 en 18:00 uur draaien een aantal bekende Nederlanders mee in het Haunted House. In de middag volgen zij een Scare Training, waar de Scare Trainers ze de fijne kneepjes van het vak leren. Daarna gaan ze de grime in om tot geest te worden ‘omgetoverd’. Onder andere Samantha, bekend van het programma Samantha & Michael houden zich Thai, draait vrijdag mee als geest in Jefferson Manor. Houdt Samantha zich Thai in dit Haunted House van het allerhoogste niveau?

Algemene informatie
Het evenement vindt plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 10 tot en met 31 oktober 2014 van 18.00 uur tot 23.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend. Walibi Holland is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar. Tickets voor Halloweendagen zijn alleen online verkrijgbaar.