23e Tina-dag binnenkort van start

Duinrell logoOp 27 en 28 september het weer zo ver: de Tina-dag XL in attractiepark Duinrell. Dit evenement, gebaseerd op het tijdschrift Tina, vindt eens per jaar plaats. De 22e editie van de Tina-dag XL heeft vorig jaar een recordaantal bezoekers getrokken. Maar liefst 25.000 bezoekers, en dat zijn 500 bussen vol gillende meisjes, kwamen naar het evenement. Dat feit zorgde ervoor dat de Tina-dag XL voor het derde jaar op rij helemaal uitverkocht was. De 23e editie dit jaar lijkt ook een denderend druk evenement te worden.

Het thema van de Tina-dag XL 2014 is 1001 nacht. Aan alle bezoekers wordt gevraagd om daarom een roze outfit met een gouden randje aan te trekken. Het gehele weekend kunnen de tienermeiden in het park terecht om te shoppen, te genieten van optredens van hun favoriete sterren, om te gillen in één van de attracties van het pretpark of om deel te nemen aan één van de vele workshops die speciaal door van de Tina-dag XL georganiseerd zijn. Tienermeiden die extra lang willen genieten van de optredens kunnen ook naar de avondoptredens van 17 tot en met 19 uur tijdens Show & Swing XL.

Meer dan vijftien artiesten uit binnen- en buitenland zullen tijdens het Tina-Dag XL-weekend de tieners entertainen met een muzikaal optreden. Er zijn optredens van onder andere B-Brave, Ian Thomas en Alessandro. Daarnaast is er ook het Tina Pop-Up Podium, welke artiesten daar zullen optreden en om hoe laat dat zal zijn blijft geheim tot de eerste noot uit de speakers galmt. Duinrell wil alvast kwijt dat de meidengroep TP4Y zondag alvast zeker te vinden zal zijn op dit speciale Pop-Up Podium.

Tijdens de Show & Swing XL geven MainStreet en B-Brave een extra lang optreden. Deze optredens vinden plaats ná de Tina-Dag XL en men heeft hiervoor een extra kaartje nodig. De kaartjes zijn te koop vanaf tien euro per stuk. Wie aanwezig wil zijn tijdens deze avondoptredens is ook verplicht om een kaartje te kopen voor het evenement overdag dat van start gaat om 10.00 uur in de ochtend. Verdere dingen die nog te bezichtigen zijn: het Tinaplein, de Tina boekenmarkt, de knutselplaza en het Tinapaleis. Bekijk hieronder onze Tina-dag compilatie van vorig jaar!