Walibi Holland bomvol marechaussees

Walibi Holland logoLooopings.nl meldde in juli dat Walibi Holland de openingskalender had aangepast en dat het park op 20 september dicht/vol zou zijn. En dankzij een tweet van directeur Mascha van Till weten we nu ook waarom: de Nederlandse marechaussee heeft Walibi Holland namelijk uitgekozen als locatie om het 200 jarige bestaan van de Nederlandse marechaussee te vieren. 

20 september Walibi Holland

Het attractiepark in Biddinghuizen was nog nooit zo veilig nu het vol zit met ambtenaars. Alle marechaussees en hun familieleden zijn uitgenodigd voor deze familiedag dus het park zit stampvol. Een slimme deal van Van Till want ze slaat hiermee twee vliegen in één klap: park vol en op en top beveiliging van het hoogste niveau. Voordringen zal er vandaag niet bij zijn. En mensen die vechtpartijen of andere opstootjes willen beginnen kunnen vandaag maar beter uitwijken naar een andere locatie.