Boeven in Plopsaland De Panne?

Boeven in een attractiepark, boeven achterna zitten in een attractiepark of boeven met alle gasten van een attractiepark achterna zitten? Het kan allemaal tijdens de Mega Mindy Boevendagen in Plopsaland de Panne. Op 11, 12, 18 en 19 oktober is Mega Mindy te vinden in Plopsaland de Panne waar ze samen met alle bezoekers boeven achterna gaat zitten. Tijdens dit interactieve evenement is het park natuurlijk bezaaid met boeven en ook politieagenten zullen een grote rol spelen. Ook in andere Plopsa-parken worden de Mega Mindy Boevendagen georganiseerd.

Omdat er veel vraag naar was, hebben we de Mega Mindy Boevendagen terug in het leven geroepen.’ aldus parkmanager Wim Wauters. ‘De bezoekers komen in een spannend verhaal terecht waar ze zelf deel van uitmaken. Tijdens de dag is er veel leuke animatie met als hoogtepunt de Mega Mindy Show. Deze show vindt plaats omstreeks 16.30 uur op de Kiosk op het Dorpsplein. Daarnaast is er de hele dag animatie in het park met boeven en politieagenten.’ Mega Mindy-fans die er niet bij kunnen zijn in Plopsaland De Panne, kunnen terecht in Plopsa Indoor Hasselt tussen 27 tot en 31 oktober en in Plopsa Indoor Coevorden op 15 en 16 november.