Logeerpartij in spookkasteel

Alton Towers logoHet Engelse attractiepark Alton Towers heeft weer iets ludieks bedacht. Het biedt gasten tijdens Halloween de mogelijkheid om tussen 24 oktober en 1 november te overnachten in het kasteel van het park. Voor de eerste keer wordt het kasteel geopend voor een gigantisch slaapfeest. Bij het boeken van dit arrangement zijn diner, onbijt, twee toegangskaartjes per persoon voor het park, een toegangskaartje voor de Scare Mazes en een parkeerplaats inbegrepen.

We willen onze gasten een unieke ervaring aanbieden. We streven er constant naar om onze bezoekers iets buitengewoons aan te bieden en dat is deze sleepover zeker weten. Alton Towers is beroemd vanwege het historische kasteel, daterend uit de 19e eeuw, en voor de eerste keer in de geschiedenis openen we de deuren van het kasteel zodat onze gasten er een nachtje kunnen verblijven. Maar pas op, we hebben verrassingen in petto…’ aldus Katherine Duckworth, van Alton Towers.

One thought on “Logeerpartij in spookkasteel

Comments are closed.