Julianatoren gaat miniseries maken

Julianatoren-logo-RGBJul en Julia, de mascottes van het Apeldoornse attractiepark Julianatoren, zijn binnenkort te zien in miniseries. Het park wil storytelling uit laten maken van de bedrijfsstrategie en daarom worden er zes miniseries voor op de televisie ontwikkeld. Dit meldt de Stentor op maandag 15 september. Een van de afleveringen van de miniserie heet Jul de Muis en de Piratenschat.

Julianatoren laat in een persbericht weten dat het park in samenwerking met Van Hoorne Entertainment en Any Media een TV series wil ontwikkelen waarmee het Apeldoornse pretpark volledig inspeelt op de beleving van de bezoekers. Vriendinnetje Julia, de nog te introduceren Mevrouw Suikerspin en Meneer Kaasgaaf spelen ook mee. De opnames zijn onlangs van start gegaan. Wanneer de opnames voltooid zijn is nog niet bekend. De nieuwe kinderserie zal naar verwachting op RTL worden uitgezonden. Elke serie bestaat uit vijf afleveringen van elks zeven minuten. Er worden in totaal zes series gemaakt.

Julianatoren filmen